Lite

3.32лв./мес

Drag and Drop инструментите на Weebly, улесняват създаването на мощен и професионален уебсайт, като не е нужно да имате техническите умения. Изпробвайте Weebly и създайте едностраничен сайт с опцията "Lite".

Starter

15.70лв./мес

Drag and Drop инструментите на Weebly, улесняват създаването на мощен и професионален уебсайт, като не е нужно да имате техническите умения. Над 40 милиона предприемачи и малки бизнеси са използвали Weebly, за да изградят тяхното онлайн присъствия с уебсайт, блог или магазин.

Pro

24.44лв./мес

Всичко от което се нуждаете, за да изградите мощен уебсайт с дизайн, маркетинг и e-Commerce инструменти, които включват търсачка в сайта, опцията за използване на видео за фон, защита на пароли и още!

Business

52.39лв./мес

Пълно e-Commerce решения за малки бизнеси и магазини, мащабирайте витрината си с лекота, като се възползвате от всички екстри като Pro Plan Plus, Калкулатор на доставки и такси и 0% Weebly такса за транзакция.

Performance

78.31лв./мес

Drag and Drop инструментите на Weebly, улесняват създаването на мощен и професионален уебсайт, като не е нужно да имате техническите умения. Performence планът предлага още инструменти за мащабиране. Перфектен за продавачи с огромно количество продукти.