RapidSSL

31.36лв./год

RapidSSL® сертификатите Ви помагат да подсигурите транзакциите на Вашите клиенти с до 256-битовo криптиране на данни и удостоверяване на сайт. Закупете сертификат и преминете бързо през записване, с автоматизирана домейн контрол валидация. Най-хубавото е, че нашите SSL сертификати са сред едни от най-достъпните в индустрията. Ние държим цените си ниски и Ви спестяваме разходи.

RapidSSL Wildcard

260.28лв./год

Сертификатите за RapidSSL® Wildcard ви помагат да подсигурите множество поддомейни с един евтин SSL сертификат, издаден на * .yourdomain.com. Защитете личните данни на клиентите си с до 256-битово криптиране. Автоматизираното домейн контрол валидиране превръща удостоверяването на сайта Ви в детска игра. Ние вярваме в осигуряването на SSL защитата, която ви е необходима на конкурентна цена.

GeoTrust QuickSSL Premium

138.00лв./год

Защитете уебсайта си бързо. GeoTrust® QuickSSL® Premium сертификатите са едни от най-бързите начини да започнете защитата на онлайн транзакции и приложения чрез SSL. С автоматичен процес на удостоверяване и издаване, получаването на QuickSSL Premium SSL сертификат, отнема само няколко минути. След това управлението и подновяването на Вашите сертификати става с едно щракване. С GeoTrust получавате евтин SSL, без да жертвате удобство, избор или надеждност.

GeoTrust True BusinessID

172.94лв./год

Когато става въпрос за избор на SSL сигурност за вашия бизнес, имате много възможности. С GeoTrust решението е лесно. SSL сертификатите GeoTrust® True BusinessID показват на клиентите Ви, че сайтът Ви е надежден и, че приемате сигурността им достатъчно сериозно, за да получите сертификата си от глобално надежден сертифициращ орган.

GeoTrust True Business ID with EV

312.69лв./год

Направете силно впечатление за сигурност със зелената лента за адреси. GeoTrust® True BusinessID with EV (Extended Validation) е нашият първокласен бизнес SSL продукт, визуално потвърждаващ най-високото ниво на удостоверяване, налично сред SSL сертификатите. Зелената лента казва всичко. Уеб посетителите на сайта наистина забелязват, когато адресното поле се превърне в зелено в браузърите с висока степен на сигурност и организационното поле започва да се върти между името на фирмата ви и GeoTrust.

GeoTrust True Business ID Wildcard

766.88лв./год

Опростете управлението на сертификатите с удобството на Wildcard сертификат. GeoTrust® True BusinessID Wildcard сертификати ви позволяват да подсигурявате множество поддомейни на един сертификат, което намалява времето за управление и разходите. Независимо дали става дума за начална страница на фирмата Ви или hostname на пощенски Ви сървър, защитата на чувствителната информация е вашата цел - а това също е и наша цел.

Symantec Secure Site

574.72лв./год

Вземете силна и икономична защита от първото име в сигурността. Защитете Вашите нетранзакционни и/или вътрешни сайтове с до 256-битово криптиране, без да харчите повече от необходимото.

Symantec Secure Site Pro

1,395.76лв./год

Укрепете сигурността на целия ви сайт с ECC криптиране и проактивна оценка на уязвимостта. Защитете своите транзакции, данни и комуникации с ECC, RSA и DSA алгоритми за най-силното криптиране, което можете да получите.

Symantec Secure Site EV

1,395.76лв./год

Добавете сила на увереност към сигурността и сайтовете си с визуални напомняния, че всяка секунда от всяко посещение е защитена. Уверете визуално своите посетители, че техните транзакции са защитени с RSA и DSA алгоритми. Всичко в един сертификат.

Symantec Secure Site Pro EV

2,094.51лв./год

Комбинирайте най-модерния алгоритъм за криптиране със сигнали за визуална сигурност, за увереност без съмнение. Защитете клиентите си с до 256-битово криптиране и 3 алгоритми, като същевременно осигурявате визуално доказателство, че те наистина са на сайта ви.